Lisiu pisze:...Szymon musisz zająć sie wszystkimi projektami bo jak narazie twoje projekty wypaliły(jako nieliczne)
Dobrze Lisiu, moge nawet wszystkimi, tylko 1 warunek, powiedz mi gdzie kupie na to duuuzo czasu, najchetniej w ilosciach hurtowych
Moze gdyby nie ostatni rok na uczelni i 2 prace to jeszcze moglbym cos na siebie wziac, ale w tej syt. niestety na tylko tyle mnie stac
Raven - ja uwazam, ze nie musisz za nic przepraszac, mi tez nie wszystko zawsze wychodzi (wyobraz sobie) ale jezeli ktos juz mialby za cos przepraszac, to chyba tylko ten co nie robi nic. Tymbardziej, ze defacto nawalila firma, a nie Ty !!! Natomiast jezeli podejmuje sie jakis (wiekszy lub mniejszy) trud to juz sie naleza slowa uznania; i bardzo fajnie, ze od Ciebie sie to zaczelo, bo gdyby nie to nie wiadomo czy wogole powstalaby taka idea, a to co piszesz o firmach zajmujacych sie tym tematem to moge potwierdzic, tyle ze mi akurat sie poszczescilo i kontakt mam bdb. czego niestety nie moge powiedziec o czasie realizacji, ale to juz wynika z popytu i mozliwosci produkcyjnych, ale o tym juz bylo. też reasumujac: wszystko jest na dobrej (choc kretej, wyboistej i powolnej polskiej) drodze

i poki tu zyjemy i wplywu na to nie mamy, to musimy sie uzbroic w cierpliwosc, przypominac sie i ew. pomoc w miare mozliwosci co by przyspieszyc tyle o ile sie da.
Pozdro 4 all!