Kiedyś wrzucę, ale jeszcze nie teraz

Swoje przejechał i nie jest to już taka perełka. Ząb czasu już go nadgryzł. W klubie jest wiele ładniejszych egzemplażyBomberMAX pisze: 2019-10-10 22:56 Nieźle... Ale pokaż mi drugiego takiego jak TwójTak czy inaczej szacun!
No gdyby nie ta blacha to...Maxxum pisze: 2019-10-09 21:23 GT-ek dostał zregenerowaną maglownicę, bo trochę mu ciekło
Nową uszczelkę pod klawiaturę zaworów.
Dostał też zregenerowane zaciski hamulcowe tył, klocki i przetoczyłem mu tarcze tył, ponieważ były jeszcze w bardzo dobrym stanie, tylko wyślizgane - bo tył wcześniej prawie nie hamował i się zeszkliły. Teraz hamuje
Dziś jeszcze wymieniłem mu kable WN - już miały od pewnego czasu małe przebicia - jak zwykle od gorącego kolektora padają co jakieś 2 lata.
Niestety okazało się że znów do roboty są podłużnice w paru miejscach i to jest pilna sprawa do zrobienia... Ach te Probaski - żeby tak miały lepszą tą blachę...
Acha - w nawiązaniu do konwersacji powyżej - pokusiłem się o podsumowanie wydatków poniesionych na GT-ka w ciągu 14 lat...
To może usiądźcie .... Wyszło 58 tys. Pln nie licząc przeglądów i ubezpieczenia![]()
No ja też kupuję NGK, ale teraz zamówiłem osłony termiczne na przewody, może to coś pomoże