nienawidzisz mnie ?? To fajnie!! A te brawa, które słyszysz są właśnie dla mnie... !! Jaka jestem ?? Inna, bo inna od innych ... Jaka jestem, wiedzą Ci co powinni ...
faktycznie ciekawe malowanie , tylko ja osobiście bym coś jeszcze z przodem zrobił, ta siatka jakby to powiedzieć......według mnie go z lekka postarza , z "orginalnym" przodem wygląda nowocześniej
było - 2.2GT 93r. przerobione
- MERCEDES CLK compressor
Drzymek a Ty na takie polujesz???.......ja gdzieś na allegro widziałem do połowy czarne a 2-ga połowa czerwona - wie ktoś od jakiego to modelu???...bo super wyglądało
było - 2.2GT 93r. przerobione
- MERCEDES CLK compressor
daniel pisze:Drzymek a Ty na takie polujesz???.......ja gdzieś na allegro widziałem do połowy czarne a 2-ga połowa czerwona - wie ktoś od jakiego to modelu???...bo super wyglądało
Są ładne, ale czy bym je tak na 100% wymienił to musiałbym jeszcze mocno przemyśleć...
Lampy są zwykłe oryginalne od wersji USA. Czarne mogą być jedynie jeżeli ktoś je sam sobie "stuningował". Oryginalnie pozycyjne i kierunki są czerwone. Też takie mam...
No i w końcu założyłeś swoją galerię. Gratuluję.
daniel pisze:bym coś jeszcze z przodem zrobił, ta siatka jakby to powiedzieć......według mnie go z lekka postarza , z "orginalnym" przodem wygląda nowocześniej
No powiem ci ze ten stary był połamany tzn ta kratka oryginalna i musialem coś wstawic A codo allegro to faktycznie wystawiłem go kiedyś w przypływie pesymizmu nie stety abo stety (szczęście w nie szczęściu ) miałem mała stłuczkę-wypadek jak zwał tak zwał . I nie stety rozwaliłem zderzak przedni tzn uderzenie zatrzymało sie na belce ale nic poza tym sie nie zniszczylo nawet błotników nie malowałem Teraz już jest zderzak w oryginale
BYŁ - PROBE 2.2GT 90' był od 2007 do 2009
I JEST ZNOWU . Ta sama wersja, ten sam rocznik, to samo wyposażenie. Jest identyczny
http://www.cardomain.com/ride/2222468 Tam jest podobnie malowane jak moje. Wzorowałem sie na nim , ale niestety nie dysponuje az takimi środkami finansowymi żeby tak ładnie pomalować starałem sie . Zaznaczam kolejny raz ze kratki już niema na przodzie .
BYŁ - PROBE 2.2GT 90' był od 2007 do 2009
I JEST ZNOWU . Ta sama wersja, ten sam rocznik, to samo wyposażenie. Jest identyczny
Ty go malowałeś? Bo on stał na allegro - zmieniasz na coś?
Pzdr.
Chciałem go w pewnym momencie sprzedać ale na razie zrezygnowałem .
Bogdan a codo tych pasów to na live wygląda to super szczególnie z boku.
Nie lubię monotonii chciałem żeby mój probek sie wyróżniał i na live tak jest i to w zdecydowanie pozytywnym sensie .
jak pisalem sowjego postato gryzlo mnie cos.. juz to gdzies widzialem i juz wiem co mi po glowie chodzilo...
Nie obraz sie ale Twoj Probek troche przypomina Seicento z serii "Brush", ew. byly tez takie lanosy czarne ze srebrnymi zderzakami...
szkoda z enie powieliles tego pomyslu z linku bo tamten jest znosny...