Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Witam towarzystwo
Czy da się z czegoś zrobić adaptery żeby zamontować u siebie koła o rozstawie śrub 5x100(VW SEAT SKODA)? Albo czy można coś takiego kupić w normalnej cenie?
Probe II 2.0 93 USA
Jeżeli wsadzę ci palec do oka, to ty masz palec w oku i ja mam palec w oku, ale to nie to samo
pewnie ze da sie zrobic , przejsciówka na mniejszy rozmiar przy tej samej ilosci szpilek , nie jest problemem. Gdzies kiedys , niedawno pisalem o firmie z poludnia która cos takiego dorabiala. Wejdz w szukaj , to znajdziesz w podobnym temacie
nie ma z tym problemu większego poza kosztami...
żeby to nie było że skórka za wyprawkę...
Lepiej kupic fele w pasującym rozstawie,no chyba że masz za darmoche jakięs fajne z vw to wtedy ...
Szpilki to mogą zmieniać rozstaw o jakieś 2mm, więc nie wystarczą.
Akurat mam fajne fele do kupienia w dobrej cenie ale właśnie z takim rozstawem.
ps. już mówiłem że poszukam
Probe II 2.0 93 USA
Jeżeli wsadzę ci palec do oka, to ty masz palec w oku i ja mam palec w oku, ale to nie to samo
na 100 % jest mozliwe bez problemu dorobic , problemem sá koszta , nie jestem pewien dokladnie , po glowie chodzi mi ok 600 zl za komplet , ale byc moze sie mylé. Problemem jest tylko jesli mamy 5 szpilek a chcemy zmienic na 4 , bo zawsze sie którys otwór pokryje.
Muszá byc to juz szerokie dystanse ok 25mm na strone , zeby pomiescily nakretki którymi przykrecimy dystans do felgi , a z dystansu wyprowadzimy szpilki badz bedziemy w nie wkrecac sruby ( zaleznie od rozwiázania)
Tak jak juz to pisalem w podobnym temacie jakis czas temu , wejdz w wyszukiwarke wpisz "dystanse" i znajdziesz z pewnosciá namiary na firmy wykonujáce. O tyle lepiej przez firme ze wychodzi taniej jak ze sklepu. No i dogadac sie mozesz na konkretny model.
No właśnie jak ma się sprawa z tymi dystansami??? Montował to ktoś już?
Przymierzam się do zmiany felg ale wszystko co moge kupiś ma troche inny rozstaw śrub.
Myślałem o takich dystansach ale mam obawy co do tego jak będzie się to sprawować http://allegro.pl/item209918481_dystans ... _40mm.html
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
To ja podlacze sie pod temat, mam pytanie a mianowicie czy jest mozliwosc zalozenia felg do probaska od audi o rozstawie 5x112? Swego czasu kolega mial probaska I na 18 od audi a6.
...w niebie mnie nie chcą, a w piekle boją się, że nim zawładnę ...
Czarne 2.5V6 USA 92r