Reasumując chodzi mi o to aby ominąć oryginalny wyłącznik do postojowych i wpiąć się gdzieś w instalację tak aby włączać te światła oddzielnym, w moim wypadku automatycznym wyłącznikiem.
Dziękuję za uwagę.

Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade

Najszybciej to będzie tak.Rozgrzeszony pisze:możesz napisać

Myślisz że te pierwsze świecą dobrze?? Chce po prostu kupić dobre światła do jazdy dziennej i zamontować je w zderzaku.2Ya pisze:te pierwsze są .... ale cena również ....te drugie już lepiej cenowo i są ok ale nie tak fajne jak piewsze

Pzdr. & c ya..
Nie wiem,nie widziałem na żywoRozgrzeszony pisze:
Myślisz że te pierwsze świecą dobrze?? Chce po prostu kupić dobre światła do jazdy dziennej i zamontować je w zderzaku.
 ale myślę,iż skoro tyle kosztują to jakość też jest bdb,a tym bardziej,że to Hella to o czymś powinno świadczyć mniemam
 ale myślę,iż skoro tyle kosztują to jakość też jest bdb,a tym bardziej,że to Hella to o czymś powinno świadczyć mniemam   
  takie same lub coś podobnego,bo jak dla mnie to ta cena jest nie ukrywam spora za dwa "świecidełka"
 takie same lub coś podobnego,bo jak dla mnie to ta cena jest nie ukrywam spora za dwa "świecidełka"   

Reaktywacja świateł dziennych
  Reaktywacja świateł dziennych Reaktywacja świateł dziennych w 2 generacji
  Reaktywacja świateł dziennych w 2 generacji Od 1 PAŹDZIERNIKA jeździmy na światłach. A może by tak...
 Od 1 PAŹDZIERNIKA jeździmy na światłach. A może by tak...