http://img220.imageshack.us/my.php?image=dw09008eo4.jpg
Całkowicie zamknięty w twisterze

Dee ma rację. Załóż jeszcze strumienicę i czas do 100km/h będzie już lepszy od V-kiDee Jay pisze:W takim razie mój dolot wraz ze stożkiem to urywał ze 3 sekundy.songossj6 pisze:
Niedługo zamieszczę filmik na Youtube z pomiarami przed i po hehe mogę nadmienić ze urwał 1,7 sec.do 100 km/h
Po co ja go miśkowi sprzedałem
Dokładnie hellHellHound pisze:Dee ma rację. Załóż jeszcze strumienicę i czas do 100km/h będzie już lepszy od V-kiDee Jay pisze:W takim razie mój dolot wraz ze stożkiem to urywał ze 3 sekundy.songossj6 pisze:
Niedługo zamieszczę filmik na Youtube z pomiarami przed i po hehe mogę nadmienić ze urwał 1,7 sec.do 100 km/h
Po co ja go miśkowi sprzedałem
Ale jak był robiony pomiar? Stoperem, gtechem z górki, czasomierzem kuchennym? Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale urwanie 1,5 sekundy z przyspieszenia na samym filtrze jest impossible, chyba, że poprzednio Ci to przyspieszało z 15 sekundsongossj6 pisze:Tak po za tym pomiar był robiony na mokrej nawierzchni i na Phireli Snow czyli cienkich jeśli jest mokro. :
Co by znaczyło, że Twoje Probe ma teraz około 160KM. Chcesz powiedzieć, że te "cudotwórcze" filtry robione ręcznie dają około 50KM więcejsongossj6 pisze:7,82![]()