Opony mam napompowane z przodu 2.3 z tyłu 2.2 troszkę za dużo powinno być 1.9 bodajże, ile kosztuje trzęsawka?
Mam pytanie co do sprężyn, jeśli nie są pęknięte to są ok? koleś od którego kupilem auto twierdził że spręzyny z przodu zmienione.
Gaziaki nie są twardsze, olej czy gazowoolejowe to nie jest wyznacznik twardosći gaziak szybciej i precyzyjniej reaguje.sawmaster pisze:ja już chyba wymyślam, jednak doszedłem do wniosku że wolę raczej aby auto zachowywało się stabilniej i było twardsze hier z dziurami na drogach, czasem jeżdże szybko i wolę aby lepiej trzymał się drogi a teraz ustawiłem z przodu 2.2 ciśnienie i z tyłu 2,1 i jest w miarę ok i nie mogę się do tego przczepić , tylko te niestabilne zawieszenie, może właśnie takie mam jak oryginalne w 2.0 a w nich były chyba olejówki, a gazowo olejowe są twardsze, w escorcie brat zmienił amorki kyb i spręzyny na jakieś niemieckie i jest twardy, taki mi by odpowiadał, lecz jak jest zawiecha ok to ok, nie mam zamiaru na razie zmieniać
To nie kupuj, japońców, prosterabull pisze:zawsze kupuje tylko oryginały mam je praktycznie za 30% ceny Laughing problemem są drogi i ogólnie japońskie auta maja słabe zawiasy mialem mx6 i bylo to samo w nissanie 100nx to samo itd