Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Hey. Mam probe 89 2.2GL wiec z tyłu mam bębny i tak zastanawiam się czy dało by się zamontować tarcze zamiast nich od GT. No i oczywiście podpiąć wszystko tak zeby działało
Tak tylko teoretycznie pytam bo założe się że finansowo to nie będzie opłacalne, no chyba że... ???
Co o tym myślicie?
Probe 2.2 GL 89' Se Enzo Ferrari sarebbe dell'opinione che una macchina è solo una macchina, non costruisca Ferrari. E Ferrari è non una macchina solo. È opera d'arte!
Pewnie tak ale jak by miał wszystko co potrzeba to.... kuszące .
Przecież piasta jest ta sama, więc trzeba by było zdobyć tarcze + środki i zaciski. zastanawiam się jak to wygląda od strony technicznej. Muszę polookać na serwisówce.
Probe 2.2 GL 89' Se Enzo Ferrari sarebbe dell'opinione che una macchina è solo una macchina, non costruisca Ferrari. E Ferrari è non una macchina solo. È opera d'arte!
cooooo pierwsze slysze...hehe
jak autko nie jezdzi tylko stoi w garazu albo gdzies indziej to moze i sie zapiekaja...mi sie jeszcze nie zdazylo....hehe a dlugo juz jezdze
DUKE(CiNeK) PROBE 2,2GT :(:( BYL KIEDYS PIEKNY :(:( TERAZ 2gen 2,5 V6 <br>
<b><center>Stara miłość nie rdzewieje :)</b>
Patrzyłem na www.moto.sklep.pl i koszt nowych bębnów i szczęk to niecałe 300 zł. Te części muszę wymienić ale przypuszczam ze za 300 stówy tarcz bym nie zrobił.