Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Chcialem wam sie pochwalic...hmm no i czekam na opinie
Hehe narazie pokaze wam jedna fotke ale jutro zrobie wiecej...
moze opisze...3-neony 120cm a na tyl 1x60cm bo mi sie wiekszy nie zmiescil ALE CHYBA FAJNIE WYGLADA NO NIE
DUKE(CiNeK) PROBE 2,2GT :(:( BYL KIEDYS PIEKNY :(:( TERAZ 2gen 2,5 V6 <br>
<b><center>Stara miłość nie rdzewieje :)</b>
Ja wam dam ufo hehe
Axel a na zewnatrz tez masz hmm to w srodku jest OK...a co to jest??jakis neon czy diody??i za ile??
Co do moich neonow....koszt - 600zl nawet troszke wiecej bo 50m kabla mi poszlo pod auto a dokladnie 48m
Dzisiaj bedzie wiecej zdjec jak sie sciemni ..jak 4-swieca
Artek pisze:A czy policja nie będzie się tego czepiać?
Jest to dozwolone?
Generalnie w większości krajów Europy jest to zabronione only w Stanach jest wolna amerykanka z tego rodzaju udziwnieniami. Ale... jeśliby w Polsce zaczęli się naprawdę czepiać tych "jarzeniówek" to połowa kaszlaków i golfów miałaby zabrane dowody rejestracyjne
Przyjedźcie na Opolszczyznę - tu jest mekka neonków zamontowanych w kaszlakach
Ojj Bienias przegiołes...obrazilem sie
Moja fure porownujesz z kaszlakiem.....ojjjj przegiołes..
ALE MI SIE BARDZO PODOBA I TO JEST NAJWAZNIEJSZE
A KRAKOFF OCENI W WEEKEND
Cynki widzial i tez zalozy hehe czerwone
DUKE pisze:Ojj Bienias przegiołes...obrazilem sie
a kto tu co porównywał do kaszlaka narwańcu...
jak już to z mojego tekstu wynika że mają te neonki pozakładane w byle czym (czyt. kaszlaki, golfy, polonezy) i raczej to ich prześmiewam... czytaj uważniej i trzy razy się zastanów nim cos palniesz
DUKE pisze:Ojj Bienias przegiołes...obrazilem sie
a kto tu co porównywał do kaszlaka narwańcu...
jak już to z mojego tekstu wynika że mają te neonki pozakładane w byle czym (czyt. kaszlaki, golfy, polonezy) i raczej to ich prześmiewam... czytaj uważniej i trzy razy się zastanów nim cos palniesz
Tzn jesli o to chodzi...to nie sa neony za 100zl czyli na12V albo dioski...ze co 120cm jedna diodka i watpie ze do kaszlaka czy innych...ktos zalozylby neonki za 600zl...hehehe spoko....koniec tematu...
NAJWAZNIEJSZE ZE MI SIE PODOBA....oraz niektorym tez
a tym co nie to juz nie moj problem
DUKE pisze: Ja wam dam ufo hehe
Axel a na zewnatrz tez masz hmm to w srodku jest OK...a co to jest??jakis neon czy diody??i za ile??
Co do moich neonow....koszt - 600zl nawet troszke wiecej bo 50m kabla mi poszlo pod auto a dokladnie 48m
Dzisiaj bedzie wiecej zdjec jak sie sciemni ..jak 4-swieca
Na zewnątrz mam,oczywiście.To w środku,to ramka neonowa,świeci się na stałe,lub miga w rytm muzyki,ma do tego specjalny sterownik,można sobie ustawić.Jak dobrze pamiętam ,to 60-70 PLN.
Obejrzymy w Krakoofie na żywo ale mi się już podoba
Probe 2.2 GL 89' Se Enzo Ferrari sarebbe dell'opinione che una macchina è solo una macchina, non costruisca Ferrari. E Ferrari è non una macchina solo. È opera d'arte!
Siemka tak jak obiecalem...aha Asdero...temat o spotkaniu jest gdzies opisywany..i ma byc w ten weekend:)
A teraz fotki niedawno pstrykane ocencie sami
Pozdrawiam