2.5 V6 przebieg oryginalny i udokumentowany 107.624 km , stan jak dla mnie bardzo dobry
 2.5 V6 przebieg oryginalny i udokumentowany 107.624 km , stan jak dla mnie bardzo dobry   , zawieszenie sportowe ,ojciec poprzedniej właścicielki na takie wymienił, przy zakupie dał tez całe oryginalne.A oto kilka zdjęć
 , zawieszenie sportowe ,ojciec poprzedniej właścicielki na takie wymienił, przy zakupie dał tez całe oryginalne.A oto kilka zdjęć 
 2.5 V6 przebieg oryginalny i udokumentowany 107.624 km , stan jak dla mnie bardzo dobry
 2.5 V6 przebieg oryginalny i udokumentowany 107.624 km , stan jak dla mnie bardzo dobry   , zawieszenie sportowe ,ojciec poprzedniej właścicielki na takie wymienił, przy zakupie dał tez całe oryginalne.A oto kilka zdjęć
 , zawieszenie sportowe ,ojciec poprzedniej właścicielki na takie wymienił, przy zakupie dał tez całe oryginalne.A oto kilka zdjęć 

kocurro pisze:o helcio!!!! masz własny zakład????? może sprawisz nowy lakier na moim probku po bardzo promocyjnej cenie???

, to nie ja mam zakład ,tylko ojciec poprzedniej właścicielki Probaska ma zakład lakierniczy i to on malował zderzak ,S.H.A.R.K , różnicy nie ma żadnej w odcieniu , i byś na żywo nie poznał,że był malowany, ale akurat tak słońce na niego świeciło i wyszedł taki odcień, no ale zgadłeś że był malowany hehe
 , to nie ja mam zakład ,tylko ojciec poprzedniej właścicielki Probaska ma zakład lakierniczy i to on malował zderzak ,S.H.A.R.K , różnicy nie ma żadnej w odcieniu , i byś na żywo nie poznał,że był malowany, ale akurat tak słońce na niego świeciło i wyszedł taki odcień, no ale zgadłeś że był malowany hehe , i nigdy nie był myty, wygląda tak jak jest.
, i nigdy nie był myty, wygląda tak jak jest.

Akurat w przednim zderzaku w II generacji te plastiki obok postojówek powinny być czarne. Mało kto o tym wie i jak lakierują zderzak, to te plasticzki też zamalowują. Tak jest u Ciebie.
 Akurat w przednim zderzaku w II generacji te plastiki obok postojówek powinny być czarne. Mało kto o tym wie i jak lakierują zderzak, to te plasticzki też zamalowują. Tak jest u Ciebie.Dokładnie, po tym właśnie poznałem że zderzak był malowany. Widać faktycznie mało kto o tym wieKocureq pisze:a jest parę takich rzeczy po których się poznaje puknięte / malowane autaAkurat w przednim zderzaku w II generacji te plastiki obok postojówek powinny być czarne. Mało kto o tym wie i jak lakierują zderzak, to te plasticzki też zamalowują. Tak jest u Ciebie.