Hej. Dzieki Ease jak byś był tak miły i podał mi jeszcze numer tel albo adres byłbym wdzieczny. Co do cen probaków to można pooglądać na
www.mobile.de ale wychodzi to tak za wersje 2.5 ok 2500E do jakiś drobnyk poprawek (ale z dobrym silnikiem bo mozna i za 1500E z silnikikem do wymiany z 93 roku dostać) do ok 5000E za 96 rok. Ja mój egemparz wyszukałm w necie. NIe polecam jechać na ślepo bo wszystko już jest tak wyszukane ze hej... Do tego w takim normalnym komise to ceyny samochodw są drosze jak w Polsce co mnie strasznie zaskoczyło. Był np Probe 97 za 6500E ? Bardzo dużo. Dodam jeszcze ze widać było ze samochodzik był malowany itd.
A więc z Jerry. Jak już znajdziesz dlasiebie brykę i pojedziesz tam to czeka cię jescze tak jak pisał mniej więcej Cooly.
- transport na lawecie wyszedł mnie 800zł łącznei z jedzeniem i oddaniem sdamochodu z pełnym bakiem dodam że jechałem na sam środek niemiec
- akcyza 65% ja mam napisane np na 500E i oczywiście nie można napisać w umowie że jest uszkodzony bo są potem w urzędzie celnym dodatkowe problemy
- co do przeglau. To najpierw trzeba nadać numery 50zł. Tzn bo w brifie nie ma napsianych a muszą być do wiadomości dla naszyszch urzędników ap otem normany przegląd tech
- tłumaczenei papierów x2 po 35 zł czyli 70zł
- urzad komunikacji 700zł ksiazeczka + rej i inne pierdoły = rej 1000zł
- no i oczywiście łapuweczki żeby wszystko gładko szło tzn dzisaj się zabrałem za to i w poniedziałek juz bede miał rej. A pameitajmy ze jest weekend. Normanie wszystko trwa ok 1.5 - 2 tyg.
Jezeli są jakieś błędy ortograficzne czy coś to przepraszam ale pisze tą wiadomość na szybko