http://hydrografikadg.pl.tl

Wszystko za 1zł? Bo to jedyna cena, którą podałeś na aukcji.tom87dg pisze:cena ... i tak jest bardzo niska
...
jest tam duzo zdjec i przykladowych cen
Ja tam cennik widzęceny przykladowe ( ceny przykladowe moga byc tansze jak i drozsze) :
- pokrywa silnika - 80 zł
- obudowa lusterka 30 zł
- pokrywa zaworow 70zł
- grill ( zalezy od wielkosci) - 70zł
- elementy wnetrza kokpit - 70 zł ( zalezne od gabarytu cena moze byc nizsza)
- obudowa przyciskow od otwierania szyb -30 zł
- slupki przedniej szyby -50zł
- regeneracja felg do 20'' ( bez prostowania) 500zł cena zawiera czyszczenie, uzupelnienie brakow, malowanie podkladem i nalozenie wybranego wzoru hydrografiki
Robert pisze:Wstaw spacje między kolejnymi fotkami (na allegro), to złamie się linia, bo tak nie da się oglądać.![]()
A gdzie ja napisałem, że to zbiornik z autatom87dg pisze: mysle ze w normalnym aucie zbiornik paliwa nie jest potrzebny w jakims wzorze a po 2 przekracza gabaryt 1m x 1m
Logo Bosmana?Lisiu pisze:Nie koniecznie ale na pewno coś nietypowego.
Kocureq pisze:Chrom & płomienie?
Lisiu pisze:Nie koniecznie ale na pewno coś nietypowego.
cacek pisze:Logo Bosmana?![]()
tom87dg pisze:daj foto jak wygladaja
Ja wrzucę, bo Lisiu zapracowany.Lisiu pisze:Fotki po pracy wrzuce bo mam je w domu na kompie.
Tiaaa idealne logo dla Lisia... bo przecież takie ma(miał) w pokojuOLEY pisze:Kocureq pisze:Chrom & płomienie?Lisiu pisze:Nie koniecznie ale na pewno coś nietypowego.cacek pisze:Logo Bosmana?
tom87dg pisze:daj foto jak wygladajaJa wrzucę, bo Lisiu zapracowany.Lisiu pisze:Fotki po pracy wrzuce bo mam je w domu na kompie.
![]()
![]()
![]()
Tylko Ci sie tak wydaje-michal- pisze:te ze zdjęcia mają chyba z 12" szerokości
możliweRomas pisze:Tylko Ci sie tak wydaje-michal- pisze:te ze zdjęcia mają chyba z 12" szerokości
mają max 9-10 cali