problem wygląda nastepująco - po wejściu do auta, włożeniu kluczyka i zapaleniu auta - ALARM lub CENTRALNY ZAMEK "zamykają" mnie w samochodzie... Jest to o tyle upierdliwe, że jadąc z kimś i "wypuszczając" go z auta musze wyłaczyc silnik i dopiero wtedy drzwi sie otwierają...
Jest to chyba jakas opcja centralnego zamka bo jednoczesnie nie działa mi przycisk LOCK-UNLOCK w drzwiach który słuzy do takiego zamyknia drzwi...
Czy jest mozliwośc wyłacznia opcji automatycznego zamkniecia ????
jak się otworzyć ??? (LOCK - UNLOCK)
jak się otworzyć ??? (LOCK - UNLOCK)
<(k)night rider>
miałem probe
miałem probe

-
- Galeria: viewtopic.php?t=5520
-
- Galeria: viewtopic.php?t=5520
- Jedrek
- Samochód: Igen 1992 2,2GT
- Kontakt:
Re: jak się otworzyć ??? (LOCK - UNLOCK)
To jest opcja auto-alarmu!!!Yaneeck pisze:problem wygląda nastepująco - po wejściu do auta, włożeniu kluczyka i zapaleniu auta - ALARM lub CENTRALNY ZAMEK "zamykają" mnie w samochodzie... Jest to o tyle upierdliwe, że jadąc z kimś i "wypuszczając" go z auta musze wyłaczyc silnik i dopiero wtedy drzwi sie otwierają...
Jest to chyba jakas opcja centralnego zamka bo jednoczesnie nie działa mi przycisk LOCK-UNLOCK w drzwiach który słuzy do takiego zamyknia drzwi...
Czy jest mozliwośc wyłacznia opcji automatycznego zamkniecia ????
Można ją wyłączyć ale musisz podać jakiej marki jest centralka tego alarmu, ewentualnie pojechać do gtościa który ją montował.
Te opcje ustawia ten kto montuje alarm i nie mam pewności czy ci poda kombinację do uaktywnienia tych opcji.
Fioletowy FORD PROBE I czywiście GT + LPG OMVL DREAM XXIN:):):):):)
Yamaha Xj 550 `83
Kawasaki ZZR600 `98
był: † Black Ford Frobe 2,2 Turbo GT `92 + LPG OMVL DREAM XXIN † A.D. 08.12.2006 Death! ;(
Yamaha Xj 550 `83
Kawasaki ZZR600 `98
był: † Black Ford Frobe 2,2 Turbo GT `92 + LPG OMVL DREAM XXIN † A.D. 08.12.2006 Death! ;(