Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
No zdecydowalem uratowac mu zycie
ktos duzo wlozyl w to auto ale bez glowy troche, kola byly tak zbiezne ze ledwo nim dojechalem i lyse oponu po zewnetrznej
Jest troche do zrobienia .
Czy ja wiem czy bez glowy... ciagle sobie mowilem ze jak dostane wyplate poprawie mu cos z przodu chocby na to przegub, auto stalo w garażu praktycznie caly czas. Duzo serca, zdrowia starałem sie wlozyc w ten samochod, robiłem to najlepiej jak mogłem. Tobie życzę byś wszystko z nim zrobił.
Widzę ze duuuzo jest zrobione , ale zawsze się coś znajdzie wiadomo samochodzik nie jest z salonu a praca przy nim to sama przyjemnosc;) (bez głowy) miałem na myśli wymianę końcówek i nie ustawienie zbierznosci jak dojechałem do domu to prawie druty wystawaly:)
Bym miał wiedzę jaką Ty posiadasz o mechanice, to pewnie byś nie miał tego autka, hehe, ale dopiero co poszedłem do szkoły i się uczę mechaniki, więc to przede mną.
Przerejestruje moze w nastepnym miesiacu , tydzien temu policja zabrala mi dowod chcieli mi dac 500zl mandatu , ale jakos sie udalo nie mowiac ze caly dzien jezdzilem po komisariatach zeby go odzyskac
Za co zabrali tobie dowód? za nie przerejestrowanie auta?? nie mogą. Mandatu wlepić też za to nie mogą bo nie ma na to sankcji karnej;P przerabiałem już to;)
Nie moc silnika, lecz technika zrobi z ciebie zawodnika:)
Za brak przegladu , zrobilem na drugi dzien i z karteczka pojechalem na komende masakra, sankcja zawsze sie znajdzie.... przerabialem to kilkakrotnie, raz dostalem 300 za to ze nie przerejestrowalem ale z paragrafu ze niezgodne dane w dowodzie tak to wymyslili