Oto mój nabytek, który część z Was na pewno już z forum kojarzy

Wyposażenie: Elektryka szyb i lusterek, automatyczne pasy, tempomat, klimatyzacja, regulowana twardość zawieszenia i Bóg jeden wie czego jeszcze nie odkryłem

Generalnie do robienia mam oba przeguby po prawej stronie, muszę odwiedzić blacharza w związku z początkami korozji zanim temat wymknie się spod kontroli, klocki tylne błagają o wymianę i wracając z Kielc wydmuchałem reduktor od instalacji gazowej - na szczęście nowy już w drodze po konsultacji z gazownikiem

Od razu miałbym pytanie o te przeguby co by nie zakładać nowego tematu bo stare już przegrzebałem i tylko muszę się upewnić, czy to co wyklikałem w internecie będzie pasować. W katalogu InterCarsu w dziale z przeniesieniem napędu u Probka świeci pustkami, a do Mazdy jest tyle przegubów, że oszalałem

Zewnętrzny przegub - http://www.przegubyzewnetrzne.pl/produc ... roduct=915 (znaleziony w temacie z kodami do części w I gen)
Wewnętrzny przegub - póki co wyczytałem, że musi mieć po 26 zębów zarówno od strony skrzyni jak i półośki więc kopię na allegro klikając każdą aukcję o odpowiedniej nazwie i czytając opisy bo podobno przegub z Eurodriveshafts nie pasuje.
Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam!