Prezes5G19 pisze:Autko ładne. Napisz coś więcej o nim między innymi uzupełniając swój profil. Jako nowy forumowicz wypadało by się też przedstawić i napisać coś więcej o sobie i jak zaczęła się twoja historia z Probe a możesz to zrobić tutaj ->>>
http://fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=3946 .
Postaram się być aktywny, napisałem już coś o sobie
infernoblade pisze:Zacząłbym od założenia felg tak jak należy, bo masz odwrotnie

No co Ty gadasz? Byłem pewny że mam założone ok te wiatraczki haha
KrecioPL pisze:Ja bym wywalił przyciemnione lampy.
Dokładnie tak jak mówi Romas, rzecz gustu a mi się podoba, wyróżnia się i ma to jakiś swój urok
cuba27 pisze:Lepsze koło, lekka gleba no i jak powiedział Kret przyciemnione lampy out
Romas pisze:na samym początku tak jak kolega napisał
Prezes5G19 pisze: Napisz coś więcej o nim między innymi uzupełniając swój profil. Jako nowy forumowicz wypadało by się też przedstawić i napisać coś więcej o sobie i jak zaczęła się twoja historia z Probe a możesz to zrobić tutaj ->>>
http://fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=3946 .
bo przyszedłeś przecież do nas a nie my do ciebie, więc jakaś kultura powinna obowiązywać nie sądzisz
Co do samochodu ..
Lampami bym się nie przejmował, jest to rzecz gustu.
Felgi załóż tak jak powinny być, albo zmień na jakieś przynajmniej 17', wydech moim zdaniem paskudny, lusterka, w kolor nadwozia bez ramek, jakaś gleba -35, no i koniecznie jakaś ori lotka i już powinno być ciekawie.
Aaaa, no i wywal te paskudne naklejki

Wybacz mi na pewno będe aktywniejszy na forum !

Właśnie po moim mieście jeźdźi probe z takimi niezłymi 17' to niebooo, ale niestety fundusze narazie na żadne lepsze kółko nie pozwoli, priorytet to doprowadzić go do lepszego stanu. Musze sie dowiedzieć jak te felgi mają być założone haha

Wydech na pewno będe zmieniał bo w planach jest całkowicie zmieniony układ wydechowy bo ten do chyba rzeźnik robił, stuka , puka drży i pospawany milion razy. Lusterka pomaluje przy okazji malowania ale to na wiosne. Gleba musi być to fakt bo koza niesamowita

Właśnie z tą lotką... Byłem jej fanem dopóki nie kupiłem bez lotki i jakoś się przywiązałem. Ale kto wie może wpadnie

Co do naklejki na zderzaku z przodu, ma tam szpętne pękniecie to tylko do chwili aż zostanie ogarnięty zderzak