Maxxum pisze: 2018-11-19 19:32
A ja powiem że bardzo mnie zmartwiło to co napisałeś o planach.
Liczyłem na to, że jednak egzemplarz tak unikatowy w skali Europy pozostanie 100% w oryginale, bez żadnych przeróbek...
Oczywiście jestem w stanie zrozumieć chęć pomodzenia, ale nie robi się czegoś takiego w tak niespotykanym egzemplarzu.
To jest naprawdę biały kruk wśród Probe i każda pzreróbka to tak jakby domalować coś na obrazie Leonarda da Vinci
Wybacz - to moje podejście. Probe jest Twój i zrobisz z nim co zechcesz. Ale prośba o przemyślenie jeszcze raz tego. Pewnych rzeczy nie da się cofnąć...
Dawid, owszem auto jest śliczne, ale właściciel zapowiada, że w każdej chwili, będzie można wrócić do oryginału
07dolega pisze: 2018-11-19 20:09
Nie zamierzam robić grubych modów a każde modyfikacji które przeprowadzę będę się starać robić tak aby w każdej chwili było można wrócić do oryginału.
Jestem zdania, że współczesne mody, o ile są przemyślane i właściwie dobrane, mogą podkreślić walory auta i sprawią, że auto będzie wzbudzać jeszcze większe zainteresowanie.
Poniżej bardziej hardkorowa przeróbka klasyka, która -moim zdaniem- robi lepszą robotę niż oryginał (dla niewtajemniczonych wpisać w google "fiat 125p r32")
Kolego
07dolega - powiedz nam coś o sobie - skąd jesteś, czym się zajmujesz

Dobrze by było, abyś uzupełnił swój profil.
3mamy kciuki i będziemy uważnie śledzić ten wątek!