Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
nierowna praca na jalowym
nierowna praca na jalowym
hej co moze byc pzryczyna motoru na bieegu jalowym? jak to zlikwidowac? juz 3 razy mi zgasm podczas chamowania na luzie dzieki
Witam
Ja miałem podobnie, ale niestety zmartwię cię.
U mnie winowajcą był komputer instalacji, dodatkowo jeszcze strzelał czasami przy odpalaniu.
Po wymianie modułu sterującego wszelkie problemy zniknęły i obecnie chodzi dobrze. Ja zapłaciłem za moduł do zwykłej instalacji 550 z montażem.
Pozdrawiam
Ja miałem podobnie, ale niestety zmartwię cię.
U mnie winowajcą był komputer instalacji, dodatkowo jeszcze strzelał czasami przy odpalaniu.
Po wymianie modułu sterującego wszelkie problemy zniknęły i obecnie chodzi dobrze. Ja zapłaciłem za moduł do zwykłej instalacji 550 z montażem.
Pozdrawiam
Mi też nierówno pracuje na biegu jałowym na bezynie lubi zgasnąć a na gazie chodzi troszeczke lepiej i nie gasnie. ten problem mam od czasu kiedy pierwszy gazownik wymontowal mi instalacje gazową bo nie potrafił jej wyregulować i zegnał wine na turbine że jest uszkodzona . powiedziałem mu ze tą swoją instalacje może sobie wsadzić w d..... no i od tego czasu jak ją wymontował to silnik nie procuje równo na biegu jałowym. Prosze o jakieś wskazówki, bo nie mam pojęcia co ten gość zrobił w tym silniku
probe 91 2,2 GT