Witam , mam nie wielki problem , mianowicie w moim LX po odpaleniu silnika i uruchomieniu wentylatora nagrzewnicy ( temperatura i bieg nadmuchu nie wazne ) nie moge go zgasic , nawet jak wyciagne kluczyk silnik dalej pracuje , dopiero po przekreceniu galeczki na zero silnik gasnie
wydaje mi sie ze to jakies zwarcie , tylko gdze? bo jest tego troche do ogledzin instalacja klimy , deska digital , tempomat a moze sama stacyjka
poradzcie cos , moze ktos z was mial taka usterke ?
Pozdrawiam
Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
co sie dzieje?
co sie dzieje?
audi a8 4.2 quattro
- raven
- Galeria: viewtopic.php?t=5775
KOYOT ja mam to samo w swoim.
Jeszcze do tego nie doszedłem jak cos to dam znać.
Tyle tylko że ja myśle że ktoś poprostu zrobił sobie jakieś obejście i podłączył dmuchawe przed zapłonem bo z kablami w moim probie jest narazie czarna magia ale dochodze powoli czemu. Napisze jak sie dowiem czemu tak jest.
pozdro.
Jeszcze do tego nie doszedłem jak cos to dam znać.
Tyle tylko że ja myśle że ktoś poprostu zrobił sobie jakieś obejście i podłączył dmuchawe przed zapłonem bo z kablami w moim probie jest narazie czarna magia ale dochodze powoli czemu. Napisze jak sie dowiem czemu tak jest.
pozdro.
| 2.2 GT 92 | czerwony | AC- dyskretny chłód | VDO|
RAVEN
RAVEN