Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
TO JUŻ CHYBA KONIEC !!! (zablokowała się skrzynia)
-
- Samochód: brak
TO JUŻ CHYBA KONIEC !!! (zablokowała się skrzynia)
z moim probkiem.
A tak fajnie jeździł. Szkoda
Właśnie przed chwilą wróciłem do domu...na pieszo.
Skrzynia biegów się ZABLOKOWAŁA.
Jechałem sobie i raptem z jedynki nie chciała wyskoczyć, stanąłem i po ok 15 minutach wyskoczyła. Potem wskoczył wsteczny, 2- ka i 4- ka.
Jedynke na siłę wrzucę ale tak jeździć się nie da. Dojechałem do znajomego na 2 i 4 i go zostawiłem. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły co to może być to z góry dziękuję.
Kiedyś mi tam wpadł ten plastikowy napęd prędkościomierza i został, ale chyba już go tam zmieliło.
Ps: szukam też skrzyni do kupienia, bo to chyba jedyne wyjście.
A tak fajnie jeździł. Szkoda
Właśnie przed chwilą wróciłem do domu...na pieszo.
Skrzynia biegów się ZABLOKOWAŁA.
Jechałem sobie i raptem z jedynki nie chciała wyskoczyć, stanąłem i po ok 15 minutach wyskoczyła. Potem wskoczył wsteczny, 2- ka i 4- ka.
Jedynke na siłę wrzucę ale tak jeździć się nie da. Dojechałem do znajomego na 2 i 4 i go zostawiłem. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły co to może być to z góry dziękuję.
Kiedyś mi tam wpadł ten plastikowy napęd prędkościomierza i został, ale chyba już go tam zmieliło.
Ps: szukam też skrzyni do kupienia, bo to chyba jedyne wyjście.
Arnie
Miałem Probe 2.2 GT
Miałem Probe 2.2 GT
-
-
- Galeria: viewtopic.php?t=7505
- Kontakt:
najprawdopodobniej puscilo ktores z lozysk (i sie choinki przesunely)i jesli nie zniszczylo nic w srodeczku to moze da sie to zrobic jesli ci wyskrobalo cos to raczej odpusc robienie tego i znajdz nowa skrzynie (od mazdy chyba tez pasuje co moze ulatwic szukanie
pozdrawiam
pozdrawiam
2-gen 93 2.5 V6
1-gen 90 2.2 GT
1-gen 90 2.2 GT
jak w temacie
jak nie ma 1 i 3 to jest też możliwe, że się urwał element przesuwający (takie coś w kształcie U metalowe) miałem tak w hondzie po spawaniu i zeszlifowaniu pomogło
była piękna, a te jej długie, czarne, kręcone zęby...
- Pelot
- Samochód: F4
- Galeria: viewtopic.php?t=5515
- Pelot
- Samochód: F4
- Galeria: viewtopic.php?t=5515
-