Dzisiaj dalem sie nawowic w mojej autoryzowanej stacji obslugi mazdy przy wymianie oleju i filtra na zastosowanie preparatu Motor Flush. Generalnie preparat wyrownuje cisnienie w poszczegolnych cylindrach oczyszcza silnik itd. Skan folderu w zalaczeniu oraz wykres cisniemia w poszczegolnych cylindrach po jego zastosowaniu z mojego samochodu. I faktycznie po jego zastosowaniu (czas pobytu w stacji 4 godziny). Silnik pracuje bardziej rownomiernie i jest jakby bardziej eleastyczny. Moze rzeczywiscie odzyskal troche utraconej mocy jak to pisza w folderze.
W kazdym razie stary sposzczany olej wygladal jak czarna breja.
Wiec polecam.
A poniewaz jest coraz wiecej ludzi z probe z warszawy polecam tez i stacje obslugi. Wiem ze autoryzowany serwis jest drogi ale na zyczenie klienta poradza i zamienniki.
I w koncu urobilem wlasciciela stacji na rabat.(Ja mam od dawna ale dlugo tam przyjezdzam)
Na haslo

Tylko trzeba rozmawiac z wlascicielem stacji Panem Pawłem Sójka Autoryzowana stacja obslugi Auto 2000,powolujac sie na Mnie przed jakas robota.
Do stacji mozna tez przyjechac ze swoimi czesciami na wymiane.

Jak by bylo zainteresowanie moge w tym temacie zostawic namiary.
Stacja bardzo skrupulatna choc najlepiej byc wtedy gdy jest wlasciciel tez mechanik. Nie jest bardzo tania!. Potrafia policzyc nawet za drobiazg ale wazny, a nie zastosuja stare..U mnie dzis policzyli nawet za uszczelke originalna od sruby od spustu oleju. 6pln