Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
czy nie wiecie moze czyje to jest cudo i dlaczego jest tak tanio?? czy to jest moze jeden z klubowiczow??jesli cos wiecie wiecej o tym autku to prosze o opinie -wedlug mnie jest naprawde wypasione!! pozdrawiam!
Fujjjjjj ten samochod nie ma nic dopasowanego do siebie:)
Jedyne na co może bym się skusił to kierownica:):):)
Nowa moja ksywa: Qki Leoncio
Był:Ford Probe II 2.5 V6 24V 1997
Jest: Smart FourTwo Cabrio jako dojazdówka do pracy.....
Na wypady poza miasto jest już inne autko
chłopaki mnie ubiegli zderzaki ma do kitu totalnie ale wloty nie są aż takie straszne, chociaż... no i ten spoiler - bleh. popatrzcie na dywaniki - dlaczego podłoga jest taka nierówna? jedynki tak mają? nie zauważyłem tego wcześniej
Zalezy jak kto podchodzi do tuningu....
ja sie nie wypowiadam...bo duzo problemow zawsze jest z tego powodu...
czesc rzeczy mi sie podoba czesc tak sobie...poprosru Ci ktorzy wogole nie lubia nic zmieniac w swoich autkach ( a takich jest duzo na forum) nie zdaja sobie sprawy ile takie cos moze pracy kosztowac..nie mowiac juz o pieniazkach...Jesli chodzi o moje zdanie...wybral ladne elementy do tuningu tego probe...troszke za duza ma ta nakladke pod przedni zderzak no i ten hak niepotrzebny...dywaniki brzydko na zdjeciu wyszly..a reszta nie tak zle...(ale wazne zeby sie wlascicielowi podobalo!!!)nawet dostac nakladki czy tez dopasowac nie tak latwo!!
Jest to autko Klimka z Katowic jak sie nie myle....
Ci ktorzy rok temu byli na TURAWIE na wielkim zlocie....widzieli to autko z bliska...i poznali wasciciela ...oczywiscie jest on naszym klubowiczem...
Pozdrawiam
DUKE(CiNeK) PROBE 2,2GT :(:( BYL KIEDYS PIEKNY :(:( TERAZ 2gen 2,5 V6 <br>
<b><center>Stara miłość nie rdzewieje :)</b>
Nie bylbym taki pewny:) sadze ze to on
On tez mial 1989 identyczna nakladke na przedni jak i na tylni zderzak..wersja usa itd...nie bede sie rozpisywal...
Jesli to nie on..to pomylilem ksywki...ale byl napewno na Turawie...
Pozdrowionka
DUKE(CiNeK) PROBE 2,2GT :(:( BYL KIEDYS PIEKNY :(:( TERAZ 2gen 2,5 V6 <br>
<b><center>Stara miłość nie rdzewieje :)</b>
DUKE pisze:Zalezy jak kto podchodzi do tuningu....
nie zdaja sobie sprawy ile takie cos moze pracy kosztowac..nie mowiac juz o pieniazkach... ale wazne zeby sie wlascicielowi podobalo!!!)nawet dostac nakladki czy tez dopasowac nie tak latwo!!
DUKE pisze:Jest to autko Klimka z Katowic jak sie nie myle....
Pozdrawiam
To nie moje auto
Faktycznie dokładka przedniego zderzaka jas taka sama jak moja ale moja jest troszkę inaczej osadzona
A za przrubkę tylnego zderzaka w życiu bym sie nie brał gdybym miał pozostawić hak jedno z drugim kupy sie nie trzyma
DUKE pisze:Nie bylbym taki pewny:) sadze ze to on
On tez mial 1989 identyczna nakladke na przedni jak i na tylni zderzak..wersja usa itd...nie bede sie rozpisywal...
Jesli to nie on..to pomylilem ksywki...ale byl napewno na Turawie...
Pozdrowionka
DUKE to ja byłem na TURAWIE i to moje auto oglądałeś
ale ja mam rocznik 91
i tylną nakładkę inną
Tak patrze na Twoje fotki Klimku, no i przedni zderzak to jest niezła robota. Tylko ja bym nie chciał go mieć tak wysuwającego się do przodu. W tylnym zderzaku siateczke nie srebrną bym dał lecz czarną, ładnie ze światłami by się skomponowała. No i z przodu siatka też czarna. I tak jak napisał Marcos, jeszcze progi i jest w deske.
Oczywiście dużym spoilerom mówimy nie .
No ale niestety przedniego zderzaka już nie zmienisz, ale nad siateczkami jak byś popracował to by było gites.
ten Probek z allegro to juz jest dosyc dlugo na sprzedaz, juz bodjaze od zeszłego roku tylko ze cena juz spadła prawie dwukrotnie.
Dla mnie festyn widziałem już jego fotki z jakiegoś zlotu tjuninkowego.
Nick kolesia wspólmierny,powinien on je prowadzić a nie Probe
pzdr
hehh no to widze ze mamy odmienne gusta.. wedlug mnie samochodzik jest ładnie zrobiony ale tak czy siak koles musial wlozyc w niego troszke pracy i pieniazkow-a co do wygladu to widze ze dalsza dyskusja nie ma sensu bo i tak kazdy ma swoj gust i swoje zdanie na ten temat wiec.. po co sie spierac -pozdrawiam!!!
Dobre ](*,)
ja osobiście nie widziałem probka mimo ze stoi niedaleko mnie (50km)
ale kilku kolegów widzialo i zgodnie twierdzą ze: "nadaje sie tylko do rwania lasek"
ja sie nie wypowiadam bo nie widzialem.
a faktycznie do sprzedania jest juz baaardzo długo. stał też w komisie przy wieździe do Piły (chyba BEGO o ile sie nie mylę) więc jak ktoś będzie przejazdem to może luknąć.