Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous.
łącznik stabilizatora
łącznik stabilizatora
Witam
czy ktos wie jaki lacznik stabilizatora z JC (symbol) na przod pasuje do Proba GT 95? Potrzebuje tez info nt. gum drazka stabilizatora z JC..
Dzieki
czy ktos wie jaki lacznik stabilizatora z JC (symbol) na przod pasuje do Proba GT 95? Potrzebuje tez info nt. gum drazka stabilizatora z JC..
Dzieki
Pozdrawiam,
sereq / gg: 66423
autko: male z gazem

-
- Galeria: viewtopic.php?t=7505
- Kontakt:
25? troche malo. A czy wymieniales przod czy tyl?OLO pisze:Zgadza sie lacznik pasuje od Mazdy 626,Mx 6 cena 25 zl,tuleje na wachacz też pasuja od w/w Mazdy .Duza tuleja 75 zl, ale nie raz mozna dokupic sama gume,mala tuleja 25 zl,swozen 25 zl.Ja nie dawno wymienialemOczywiscie Mazda 91 >9.........
Pozdrawiam,

-
- Galeria: viewtopic.php?t=7505
- Kontakt:
www.moto.sklep.plQuaki pisze:Sory moze podacie stronke JC internetowego bo umnie albo nie wiedza jakie sa czesci albo nie odbieraja tela bo sa zajeci
pozdrawiam
Pozdrawiam,

A wiec w Tomaszowie ceny maja sie tak:lacznik stabilizatora 34zl,swozen 35zl, tuleja na wachacz (duza)36.50(sama guma,mozna ja wcisnac na prasie w stare zamocowanie),a kapletna ok70zl,mala tuleja 26 zl.Nie jestem teraz w pracy w Deblinie( bo siedze sobie na urlopie)bo tam napewno lacznik i swozen zalatwilbym taniej