Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Białe Tarcze zegarów! Już są!
Białe Tarcze zegarów! Już są!
Zapraszam do działu Zrób to sam w serwisie www.performanceprobe.pl!
Niestety mam wersje tylko do GL i LX.
Jeżeli ktoś chce inną, to albo sam sobie pozmienia w Corelu albo prosze przesłac scan w 300DPI lub xero Pocztą Polską (adres swój podam po wcześniejszym wysłaniu do mnie maila)
Pozdrawiam!
Do drugiej generacji jeszcze nie mam
PS> Licznik jest wyskalowany na Km/h
Zapraszam do serwisu www.performanceprobe.pl do działu Zrób To Sam!
Niestety mam wersje tylko do GL i LX.
Jeżeli ktoś chce inną, to albo sam sobie pozmienia w Corelu albo prosze przesłac scan w 300DPI lub xero Pocztą Polską (adres swój podam po wcześniejszym wysłaniu do mnie maila)
Pozdrawiam!
Do drugiej generacji jeszcze nie mam
PS> Licznik jest wyskalowany na Km/h
Zapraszam do serwisu www.performanceprobe.pl do działu Zrób To Sam!
Ford Scorpio 2.0 DOHC 90' automat+skóra
Prześlij mi scan lub xsero swoich zegarów to ci wydrukuje na foli. Resztę musiałbyś sobie sam zrobić tak jak w instrukcji na www.performanceprobe.pl
PS> Mogę Ci to zrobić dopiero po swoim ślubie i po tygodniu miodowym czyli za 2 tygodnie
PS> Mogę Ci to zrobić dopiero po swoim ślubie i po tygodniu miodowym czyli za 2 tygodnie

Ford Scorpio 2.0 DOHC 90' automat+skóra
Serdeczne dzieki bym byl bardzo wdzieczy
. A tak na marginesie - zenisz sie
, A wiec bedzie trzeba to opic, wszystkiego najlepszego flanker
A wracajac do zegarow, to czy mam ci tez podeslac jakies wymiary, jak tak to jakie, a fotke pszesle jutro z cyfrowki, jeszcze raz dzieki i gratuluje

A wracajac do zegarow, to czy mam ci tez podeslac jakies wymiary, jak tak to jakie, a fotke pszesle jutro z cyfrowki, jeszcze raz dzieki i gratuluje

Scheda po sereq -=PROBE II-gen. 2.5l 24V V6 95r.=-
GG: 3034632
GG: 3034632
Nie ma poduchy.flanker pisze:Muszę mieć dokładne wymiary, dlatego najlepiej scan 1x1 w 300 DPI w Corelu lub xero oryginalnych tarcz.
Musialbys zatem rozebrac deske, ale uwazaj na jaśka (AIR BAG)
generalnie, jeżeli masz poduchę to lepiej, żeby Ci fachowiec zdjał.
Pozdrawiam!

s