Po tych kilku latach zamiast sprzedaży Probka postanowiłem go nie sprzedawać
 i zrobić mu lekki lifting
 i zrobić mu lekki lifting  .
 . 

, jakis cymbal wyprzedzal na zakrecie. Cudem ucieklem przed czolowka,doslownie centymetrow braklo kilku, zlapalem pobocze z prawej strony i zaczela sie zabawa - taniec...Probuś obkrecil sie 3 razy wokol wlasnej osi, minąłem znak no i zatrzymalem sie calym impetem w wal ziemi. Przywalilem prawa strona. Szczescie ze nic nie jechalo. Teraz tak straty na pierwszy rzut oka niby nie duze, bo lekko wgiete prawe nadkole, zlamany halogen, pekniety i porysowany pyszczek z przodu, oderwana tablica rej. (znalazlem ja oklo 20m od autka). Ale gorsze to bo uderzenie przyjely kola, zwlaszcza przod no i... juz widze ze szczelinki w autku sie pozmienialy w chu...
 , jakis cymbal wyprzedzal na zakrecie. Cudem ucieklem przed czolowka,doslownie centymetrow braklo kilku, zlapalem pobocze z prawej strony i zaczela sie zabawa - taniec...Probuś obkrecil sie 3 razy wokol wlasnej osi, minąłem znak no i zatrzymalem sie calym impetem w wal ziemi. Przywalilem prawa strona. Szczescie ze nic nie jechalo. Teraz tak straty na pierwszy rzut oka niby nie duze, bo lekko wgiete prawe nadkole, zlamany halogen, pekniety i porysowany pyszczek z przodu, oderwana tablica rej. (znalazlem ja oklo 20m od autka). Ale gorsze to bo uderzenie przyjely kola, zwlaszcza przod no i... juz widze ze szczelinki w autku sie pozmienialy w chu...  jednym slowem przekosilo Probusia. Jutro jade sprawdzic autko dokladnie, znosi na prawo i a luzy jak...
 jednym slowem przekosilo Probusia. Jutro jade sprawdzic autko dokladnie, znosi na prawo i a luzy jak...  Nawet drzwi ale od kierowcy sie lekko zwinklowaly bo trą mi od spodu
 Nawet drzwi ale od kierowcy sie lekko zwinklowaly bo trą mi od spodu  
  Poprostu nie moglem tam nie byc
  Poprostu nie moglem tam nie byc  . I wiecie co moja lala powiedziala ze mam w zyciu nie sprzedac tego autka
 . I wiecie co moja lala powiedziala ze mam w zyciu nie sprzedac tego autka