Co sie stało tak TYKWA ma racje lazienka zamknieta w ch...j
Chlopaki 4.30 rano, zakret w prawo ja mam okolo 90 za zegarach i nagle na moim pasie pojawiaja sie swiatla

, jakis cymbal wyprzedzal na zakrecie. Cudem ucieklem przed czolowka,doslownie centymetrow braklo kilku, zlapalem pobocze z prawej strony i zaczela sie zabawa - taniec...Probuś obkrecil sie 3 razy wokol wlasnej osi, minąłem znak no i zatrzymalem sie calym impetem w wal ziemi. Przywalilem prawa strona. Szczescie ze nic nie jechalo. Teraz tak straty na pierwszy rzut oka niby nie duze, bo lekko wgiete prawe nadkole, zlamany halogen, pekniety i porysowany pyszczek z przodu, oderwana tablica rej. (znalazlem ja oklo 20m od autka). Ale gorsze to bo uderzenie przyjely kola, zwlaszcza przod no i... juz widze ze szczelinki w autku sie pozmienialy w chu...

jednym slowem przekosilo Probusia. Jutro jade sprawdzic autko dokladnie, znosi na prawo i a luzy jak...

Nawet drzwi ale od kierowcy sie lekko zwinklowaly bo trą mi od spodu
Ale wiecie co kocham te autko bo jechalem w gory wtedy, a to sie stalo zaraz za szczecinem, i wiecie co, zapakowalem tablice do kabiny i dojechalem do celu i wrocilem

Poprostu nie moglem tam nie byc

. I wiecie co moja lala powiedziala ze mam w zyciu nie sprzedac tego autka
Pozdrawiam, i mam nadzieje ze w razie jakbym czegos potrzebowal pomozecie