Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Eli starałem sie ale to nie jest proste , przecież inne są tylko tylne lampy , no nie wspomne o obniżeniu i spojlerkach , no i felach . I jak bys powiedzial ze jest beznadziejne to ja rozumie ale seicento to juz przesada hehehehehehe
Ostatnio zmieniony 2007-02-19 20:12 przez davidlive, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ - PROBE 2.2GT 90' był od 2007 do 2009
I JEST ZNOWU . Ta sama wersja, ten sam rocznik, to samo wyposażenie. Jest identyczny
to weź go maźnij juz całego na czarno , ściemnij szyby i .. może bedzie lepiej wygladał ... ..
nienawidzisz mnie ?? To fajnie!! A te brawa, które słyszysz są właśnie dla mnie... !! Jaka jestem ?? Inna, bo inna od innych ... Jaka jestem, wiedzą Ci co powinni ...
a mi sie malowanie nawet podoba w miarę, nie jest to ... zieleń jak na wielu calibrach więc nie jest nagorzej jedynie te srebrne paski przy lampach tak nie ten teges pasują
EX:Probe 2.2 GT red perla
EX: Firebird 3.1 white
EX: W140 Coupe 6.0 black/red perla
Jest: Trans AM 5.0 black w trakcie odbudowy...
Mnie sie własnie te paski najbardziej podobaja jak to widze na live to wyglada to super a jeszcze jak ktos jedzie tym autem i widac to z daleka to wymiata.
BYŁ - PROBE 2.2GT 90' był od 2007 do 2009
I JEST ZNOWU . Ta sama wersja, ten sam rocznik, to samo wyposażenie. Jest identyczny
davidlive pisze:Mnie sie własnie te paski najbardziej podobaja jak to widze na live to wyglada to super a jeszcze jak ktos jedzie tym autem i widac to z daleka to wymiata.
No cóż są gusta i guściki. Dla mnie to sorka za wyrażenie wieje wiochą.
Oley co do zdjecia które zamieściłeś....ten czarny probek co ma dokładnie za lampy??....jaki rocznik i wersja , bo ja chyba właśnie na coś takiego będe polował , gdzieś takie widziałem góra mocno czerwona a dół cały czarny
było - 2.2GT 93r. przerobione
- MERCEDES CLK compressor
Ten czarny probek należy do mnie. A lampy wziąłem z probka, którego rozbierałem i z którego miał być ten nieszczęsny zaworek dla Ciebie. Lampy są od rocznika '90 GT .
Łukasz, zapraszam i zachęcam do stworzenia Twojej galerii
i tam będziemy dyskutować na temat Twojego probka.
Mi osobiście bardzo się podoba (ładnie położony lakier), ale o tym możemy podyskutować w Twojej galerii, a nie u Davidliva.