Ale jak macie taki syf jak ja a zapewne tak jest to płukanie go jakimys tam środkami sorka za wyrażenie gówno da no moze na kilka dni takiego syfu nie wypłuczesz.OLEY pisze:Hehe, bo wyjęcie tego ustrojswa graniczy praktycznie z cudem![]()
Tzn., nie mówię, ze to nie możliwe, ale z reguły każdy ratuje się "odkamienianiem" i płukaniem, zamiast wyciąganiem.
Hehe, no rada niesamowita.wargawiesiek pisze:odkręć wszystko dookoła nagrzewnicy a później to już łatwo pójdzie jak zostanie sama nagrzewnica.
Widze człowieku że ty nawet tego na oczy nie widziałeśwargawiesiek pisze:odkręć wszystko dookoła nagrzewnicy a później to już łatwo pójdzie jak zostanie sama nagrzewnica.
Bogdan9999 pisze:Robert dzieki za wskazówketo ja mam niby czym na ten zlot przyjechać ?? Jak kazesz mi tym samym czekać na złożenie całego ... aż 2,5 miecha za takie rady serdecznie dziękuje ale nie skorzystam. Pozdro
Sorry - nie wiedziałem, że od dołączenia tutaj masz wciąż niejeżdżącego Probka.Robert pisze:Serwisówkę dostaniesz na pierwszym zlocie, na którym się po dwóch latach być może łaskawie pojawisz.
Ale po co?Bogdan9999 pisze:ja sie z nimi nie bawiłem kombinerkami je poucinałem bo zakładam od razu elektryczne sterowanie nawiewem.