Skoro da się z calibrą to i probe powinno dać się zrobić.

Co to za fachowiec???? Czy ma jakieś doświadczenie w tym czy tylko twierdzi że potrafi

A właśnie że nie. Cali cabrio nigdy nie trafiły do fabryk a te co widać nieraz na zdjęciach to prototypy firmy które które zajeły się przeróbką przyszłej cali cabrio dla opla.pelot pisze:calibry wychodziły takie z fabryki.
takich cali jeżdzi dużo w niemczech, wieć przyszło mi tak na myśl.Dee Jay pisze:A właśnie że nie. Cali cabrio nigdy nie trafiły do fabryk a te co widać nieraz na zdjęciach to prototypy firmy które które .ły się przeróbką przyszłej cali dla opla.pelot pisze:calibry wychodziły takie z fabryki.
Cali cabrio nigdy nie wyszły.
tutaj musisz mieć 100%pewność tym bardziej że to nie są wolne autka.Skoro muj po kilofie sie trzymał to czemu ten ma sie po fachowcu nietrzymać
a jechałeś kiedyś cabrio?pytlar pisze:a tylek go nie boli od tego siedzenia??;>wargawiesiek pisze:na blachach samochodowych siedzi już ponad 30lat...
a mi sie i tak podobaja normalne sportowe coupe a nie tam jakies cabrio!! co w tym fajnego:P mnie wkurza juz swiatlo ktore swieci przez szyberdach a co to tego jak bym nie mial dachu...
Potwierdzam. Niestety opel z nieznanych powodów zarzucił projekt Calibry Cabrio(tak, była taka w planach) a te które mozna zobaczyc na ulicach to efekt przeróbek prywatnych firm, zajmowały się tym Hornstein oraz Bieber a też Rieger(nie ZenderDee Jay pisze:Cali cabrio nigdy nie wyszły.