Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
no no Duke bajer bajer konkretnie podoba mi sie. Miałem kiedyś takie własnej roboty czerwone ale potrzaskałem noo ale niemiało to porównania do tego twojego. Jeszcze raz pochwalam świetny efekt :roll: A co z tym spojlerkiem na tylnią klape o którym mówiłeś w Turawie????
klimek pisze:no no Duke bajer bajer konkretnie podoba mi sie. Miałem kiedyś takie własnej roboty czerwone ale potrzaskałem noo ale niemiało to porównania do tego twojego. Jeszcze raz pochwalam świetny efekt A co z tym spojlerkiem na tylnią klape o którym mówiłeś w Turawie????
Hmm wiesz co szukam kaski to zaloze...ale ktos mi wczoraj w nocy rozwalil tylni zderzak mam caly rog rozwalony...no i raczej wczesniej bede zderzak robil..potem spojlerek..ale napewno z tylu jakas nakladka moze jakas zaproponujesz ....co pasuje
DUKE(CiNeK) PROBE 2,2GT :(:( BYL KIEDYS PIEKNY :(:( TERAZ 2gen 2,5 V6 <br>
<b><center>Stara miłość nie rdzewieje :)</b>
klimek pisze:no no Duke bajer bajer konkretnie podoba mi sie. Miałem kiedyś takie własnej roboty czerwone ale potrzaskałem noo ale niemiało to porównania do tego twojego. Jeszcze raz pochwalam świetny efekt :roll: A co z tym spojlerkiem na tylnią klape o którym mówiłeś w Turawie????
Hmm wiesz co szukam kaski :lol: to zaloze...ale ktos mi wczoraj w nocy rozwalil tylni zderzak :cry: mam caly rog rozwalony...no i raczej wczesniej bede zderzak robil..potem spojlerek..ale napewno z tylu jakas nakladka :wink: :lol: moze jakas zaproponujesz ....co pasuje :P
Tylne nakładki to raczej robione są na jedno kopyto i wszystkie wyglądają bardzo podobnie. Ja do mojego pasowałem różne najlepiej ze wszystkich spasowała mi od BMW od Calibry jest na szerokość za krótka a od BMW tylko boki wymagały przeciecia i poszerzenia. Najlepiej jakbyś gdzieś tam u siebie zdobył namiary na taki sklep bądz fabryczke gdzie mają takie nakładki podjechał se tam do nich i pasował wszystkie jakie mają najważniejsze żeby na szerokość pasowała a boczki idzie zawsze przedłużyć żywicą. Jest przy tym troche roboty ale efekt sam widziałeś chyba warto. Ja u siebie znalazłem bezpośredniego producenta dokładek i za tylnia dałem 100 zł.
ja goscia popeiram odnosnie podswietlenia!---aha nie jest sam ja tez mam neony pod autem i tez niebieskie!chce je wymienic na czerwone a te sa do sprzedania!!!jesli by ktos chcial to zaden problem!zaznaczam tylko ze to sa neonya nie swietlowki z przetwornica jakas tam!bo kolega na zdjeciach chyba ma swietlowki zalozone!
popieram kolege!nie jestes sam ja tez mam zalozone neony a nie jakies tam swietlowki czy diody!rowniez koloru niebeskiego!orginal prosto z usa! w chwili obecnej sa juz do sprzedania albo wymiana na czerwone! chyba bardziej beda pasowac mi do koloru auta!
t0mpre pisze:cieszymy sie razem z toba, ale czy to powod do podwojnego akcentowania swojej wypowiedzi? troche kultury, sprzatac te okruszki po sobie, panowie...
chłopak nie wychodzi do dziś z zachwytu od posiadania tych neonków a ty go od razu tak nieładnie...
neonki mialem w kazdym aucie wiec to nie zachwyt tylko cos sie pochrzanilo!odpowiedzialem raz i nic sie nie ukazalo wiec napisalem jeszcze raz i wyskoczyly moje obydwie wypowiedzi na ten temat
No i dziwią sie potem że kręcą Archiwum X,jak ludzie myślą że widzieli ufo
Ale popieram,do środka spróbował bym załorzyć ultra fiolet tylko troszke białych rzeczy trzeba by było dołorzyć.Ciekawe jaki efekt by był