Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
a tak wygalada moje malenstwo.nic specjalnego bo nie lubie bajerow na aucie ,jedyne co bede robil w nim to troszke go na glebe walne i lekko szybki zaciemnie.
a taki jest srodek probaska
Ostatnio zmieniony 2009-03-18 21:38 przez dzidzius82, łącznie zmieniany 3 razy.
Keep your friends,but your enemys closer !!!
Byl ford cougar 2.0 16V "99
Jest ford probe 2.5 V6 "96
Wnętrze ciekawe i całe szczęście że nie wszystko jednakowego koloru ... Będziesz zmieniać położenie kierownicy ?
To w tym autku masz mokre dywaniki ? Ogólnie ok .
Ostatnio zmieniony 2009-03-18 17:05 przez TYGRYSEX, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98 JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95
Świetne wnętrze Powiedziałbym że rarytasik Gratuluję tego Probka (Następnym razem wrzuć te fotki w większej rozdzielczości )
Świeżak, od roku zakochany w Probe I gen, w bieżącym roku zamierzam urzeczywistnić swoje marzenia Teraz Nissan Primera P10 1.6 SLX 95KM, za jakiś czas (parę miesięcy) Probe I gen. 2.2 GT Turbo
kedziorek a powiedz mi jeszcze jedna rzecz.na wielu fotkach klubowych wiadc ze w srodku sa 3 pokretla(cieplo-zimno,gdzie ma dmuchac-szyba nogi itd,no i jak mocno)ja tego nie mam,ja mam przyciski (nogi,szyba itd) oraz dwa suwaki (cieplo-zimno,jak mocno ma wiac).czy to jest normalne ze tak mam?(foto dodalem)
aha.dziekuje,a swoja droga to masz racje,bo nie dosc ze kierownice maja po innej stronie,kurki od wody w zlewach wannach i prysznicach tez poprzekrecali to jest to logiczne z tymi pokretlami w aucie(a raczej z ich brakiem)pozdro
Powiem tak , wszyscy dobrze wiedza że nie lubie II gen ale twoje autko na prawde ma klase , wnętrze jest super i widac ze autko utrzymane . Bardzo mi sie podoba .
BYŁ - PROBE 2.2GT 90' był od 2007 do 2009
I JEST ZNOWU . Ta sama wersja, ten sam rocznik, to samo wyposażenie. Jest identyczny
ej no ludziska bo w piorka obrosne,bez przesady.masz racje kolego ze jest w dobrym stanie,cena tez nie byla mala za niego w porownaniu do innych probe na tutejszym rynku.no ale co tam za fajna klasyke sie placi
normalnie jak jeszcze pare osob mi powie ze zazdrosci mi srodka w probasku to chyba wysle go wam do polandiiii a sobie kupie drugiego(zaarcik) a tak swoja droga to jest tu na szrotach pare probe z ktorych za tania kase mozna brac co sie chce,wiec jeli ktos bedzie przejazdem joke to zapraszam
Bo naprawdę masz ładny kolor auta, środek super, ładnie utrzymany... Jak znajdziesz takiego tam gdzieś z kierownicą po bożej stronie, najlepiej w automacie, to daj znać
kocureq bedzie ciezko,zobacz sam.na tej stronce nie ma za wiele a jest to jeden z glowniejszych takich serwisow z autami w uk http://www.autotrader.co.uk (w opcji post code-wpisz NN4 0DE,w opcji dystance wpisz NATIONAL . wiesz raczej nie ma opcji zeby tu znalezc probasa z europejska kiera,same uk a one nawet nie sa tu az tak popularne.ale moze jakis na czesci ci sie spodoba,kto wie.jak cos to pisz na gg 11435861(a moze na ebay.co.uk cos znajdziesz ladnego)
a ja ci zazdroszcze equalizera w autku,tutaj takiego nie dostane nigdzie ps.mamy podobne radyjka aha podlokietnika tez ci zazdroszcze(angole przekladajac kierownice chyba zapomnieli dodac go )
Gratulacje, świetne autko. Bardzo mi się podoba, tylko ta kierownica po prawej jakoś do niego nie pasuje
A co do podłokietnika, to po Polsce krąży taki z Anglika, może uda Ci się go gdzieś namierzyć
KASZCZU pisze:
.......................................
Ja tylko chciałbym przy okazji podziękować Kaliemu za podłokietnik, który w specialnej cenie dla klubowicza kosztował mnie z wysyłką koło 250zł i co się okazało ?? Hmmm dziwnym trafem nie pasował do Probasa, nie po tej stronie co trzeba miałem ręczny... w końcu podłokietnik pochodził z Anglika o czym taki fachowiec jak Ty musiał wiedzieć a co za tym idzie oczywiste było, że nie pasuje do żadnego probasa z kierownicą po lewej stronie... Otrzymałem bubel, który można było sobie o 4 litery wytrzeć. Podłokietnik oddałem znajomemu w rozliczeniu a ten sprzedał go na allegro. Z tego co widziałem ów szczęśliwy gadżet często zmieniał właścicieli na allegro... ...........................
był Ford Probe 2.0 16V - '96 Grey Green Metallic
jest Mondeo MK3 2.0 16V 145 KM ATX