a taki jest srodek probaska

tak w tym mam ten problem z dywanikami
 tak w tym mam ten problem z dywanikami 
 Powiedziałbym że rarytasik
 Powiedziałbym że rarytasik  Gratuluję tego Probka
 Gratuluję tego Probka  (Następnym razem wrzuć te fotki w większej rozdzielczości
 (Następnym razem wrzuć te fotki w większej rozdzielczości  )
 ) Teraz Nissan Primera P10 1.6 SLX 95KM, za jakiś czas (parę miesięcy) Probe I gen. 2.2 GT Turbo
 Teraz Nissan Primera P10 1.6 SLX 95KM, za jakiś czas (parę miesięcy) Probe I gen. 2.2 GT Turbo
 a wy nie macie takich kolorow srodka w waszych fordzikach???
   a wy nie macie takich kolorow srodka w waszych fordzikach???

normalnie jak jeszcze pare osob mi powie ze zazdrosci mi srodka w probasku to chyba wysle go wam do polandiiii a sobie kupie drugiego(zaarcik) a tak swoja droga to jest tu na szrotach pare probe z ktorych za tania kase mozna brac co sie chce,wiec jeli ktos bedzie przejazdem
 normalnie jak jeszcze pare osob mi powie ze zazdrosci mi srodka w probasku to chyba wysle go wam do polandiiii a sobie kupie drugiego(zaarcik) a tak swoja droga to jest tu na szrotach pare probe z ktorych za tania kase mozna brac co sie chce,wiec jeli ktos bedzie przejazdem   joke
  joke   to zapraszam
  to zapraszam
 chociaz tez mam skore, tylko ze czarna
 chociaz tez mam skore, tylko ze czarna ps.mamy podobne radyjka
  ps.mamy podobne radyjka   aha podlokietnika tez ci zazdroszcze(angole przekladajac kierownice chyba zapomnieli dodac go
 aha podlokietnika tez ci zazdroszcze(angole przekladajac kierownice chyba zapomnieli dodac go   )
 ) tylko dlaczego nie robili już deski pod kolor???
  tylko dlaczego nie robili już deski pod kolor???
 Chyba nikt nie ma tak przytulnej galerii jak dzidzius82
  Chyba nikt nie ma tak przytulnej galerii jak dzidzius82  

KASZCZU pisze: .......................................
Ja tylko chciałbym przy okazji podziękować Kaliemu za podłokietnik, który w specialnej cenie dla klubowicza kosztował mnie z wysyłką koło 250zł i co się okazało ?? Hmmm dziwnym trafem nie pasował do Probasa, nie po tej stronie co trzeba miałem ręczny... w końcu podłokietnik pochodził z Anglika o czym taki fachowiec jak Ty musiał wiedzieć a co za tym idzie oczywiste było, że nie pasuje do żadnego probasa z kierownicą po lewej stronie... Otrzymałem bubel, który można było sobie o 4 litery wytrzeć. Podłokietnik oddałem znajomemu w rozliczeniu a ten sprzedał go na allegro. Z tego co widziałem ów szczęśliwy gadżet często zmieniał właścicieli na allegro..............................