He..he .. taranowania probkiem czegokolwiek, nikt tu nie będzie chwalił - to zbrodniaMIG 29 pisze: A cóż to nikt nie chwali mojego taranowania zasp ( na zdjęciu)???????????????

Ale zdjęcie, trzeba przyznać wyszło super

He..he .. taranowania probkiem czegokolwiek, nikt tu nie będzie chwalił - to zbrodniaMIG 29 pisze: A cóż to nikt nie chwali mojego taranowania zasp ( na zdjęciu)???????????????
Kiedy podebrałem ją pod blokiem to miała tylko około dwóch tygodni i podbite jedno oko tak że nie było widać czy to oczko wogóle jest. Kiedy wyczyściliśmy ją z pcheł itd. i gdy okazało się że oko jest to wyszło że oczka ma różnokolorowecacek pisze:Śliczna!
Dobrze widać że ma oczy dwukolorowe?![]()
pozdr
Pod maską mam niewiele napsuteSaperr pisze:-- oryginalny post 2012-03-10 22:28 --
Na ostatnim filmiku (czyt. drag) myslalem ze czerwony to calibraAle dobrze jest, niech ludzie wiedza, nawet na Ukrainie ze na Probe nie ma mocnych
-- dodano 2012-03-10 22:30 --
A co masz ciekawego pod maską ?
Saperr pisze:Golfik daje radeTo w koncu kto wygral ? Bo sie ludziska zbiegli na ulice, nie widzialem za dobrze. I dziewoje też wybiegły, fajne
Napewno nie należał do Sh(.)(.)tersa. Znalazłem jego fotkę w galerii. U niego był z szyberdachem. Mój wisiał przez pół roku na alegro i za ten czas miał trzech właścicieliQki G pisze:Chyba wiem, do kogo nalezal ten czerwony
Do naszego kolegi ktorego juz chyba nie na ma forum Sh(.)(.)tersa:):)
Ale oczywiscie moge sie mylic
Fakt jest taki , ze czerwony bardzo ladnie sie prezentuje
Wygrzebałem jeszcze jeden filmik sprzed rokuPrezes pisze:He spoko filmiki. U was tam widać że coś się dzieje. .
Jeżeli przyjeżdża ktoś z propozycją ganiać za kasę to mu dajemy na chleb jak nie ma zaco żyć, a jeżeli to chory hazardzista to go wysyłamy do lekarza, a jeżeli nie rozumie toSaperr pisze:Dobry klimat tam macieStajecie na kresce za kase?
hehe
MIG 29 pisze:Na wszystkie nawet lokalne wyścigi bierzemy pozwolenia w drogówce.
wujeksex pisze:MIG 29 pisze:Na wszystkie nawet lokalne wyścigi bierzemy pozwolenia w drogówce.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W jakiej części Ukrainy przebywasz![]()
Ja bywałem w Ivano-Frankivsk (dawny Stanisławów) i okolicach (Mykulychyn i innych wiochach Jaremczy), i jeszcze nie widziałem czegoś takiego.
Jedyny "patrol" milicji jaki widziałem obalał flaszkę w tzw. radiowozie, samochody po "tjuningu", to zardzewiałe Łady z ławką
(to nie przenośnia) na klapie i diodami wklejonymi wszędzie gdzie tylko się da (a nawet tam gdzie się nie da).
Jak udaje Ci się przeżyć bez mięsa, bo najlepsza kiełbasa tam jest gorsza od naszej z promocji w Tesco (tej z zawartością mięsa 20%)![]()
Oglądam i czytam co piszesz, i wydaje mi się, że kraje Ci się pomyliły.