Nawiewy sterowane elektrycznie założyłem. Przełożyłem też wiązkę. Oczywiście wszystko wyczyściłem przed założeniem tylko czy aby na pewno dobrze poskładałem... hmmm..
Teraz pytanie do tych co mają oryginalnie założone elektryczne sterowanie:
jak to działa na każdym przełączniku (mix i inne)

Jeśli chodzi o klapę na dmuchawie to ona moim zdaniem dobrze działa. Jeśli chodzi o tą środkową klapę, nad radiem, to ona działa w ten sposób, że praktycznie cały czas przepuszcza powietrze, mniej lub bardziej.
Sprawdzałem bez założonej deski i zauważyłem też, że jeden z silniczków nie działa, wydaje mi się, że to od klimy.
Stąd drugie pytanie, czy uruchamia się w momencie załączenia klimy na odpalonym silniku, przy napełnionej gazem

Po przełożeniu wiązki straciłem elektryczne szyby, a wyświetlacz od tripa (bo go od razu też założyłem) - mimo, że wygląda jak wylany to działa - cały czas się podświetla na max przy zgaszonym silniku. Po odpaleniu przygasa i wyświetla ICE i -30 stopni więc to wydaje się być prawidłowe, tylko czemu nie gaśnie po wyłączeniu silnika tylko podświetla na max-a

Nasuwa się pytanie czy to nie jest spowodowane różnicami w wiązce?
-- dodano 27 sie 2012, o 20:13 --
Sprawdzone, nie działające elektryczne sterowanie szybami jest związane z wiązką