Ściągnij ze Stanów silnik KLZE i oryginalny komputer do niego. Tanio wyjdzie i bardzo efektownie.thebestcars pisze:wsztko ok
ale ja pragne MOCY WIECEJ TERAZ
164 km jest troche malo GOLF 1,9 TDI 170 km mnie gnoi![]()
![]()
a jak ma 150 mTDI to jest tez cieszko
co polecicie ja chyba zamotuje Kopressor i itercollermoze wycisnie tak 185/190 Km
a aj chce 220
![]()
DJACIE MI JE
Szczerze mowiac to na ebay widzialem wlasnie silnik KLZE za okolo 1000$ z tym by nie bylo problemu mysle ze gorszy problem by byl z komputerem do tego silnikaQuaki pisze:no oczywiscie jest mozliwy swap (bo tak nazywamy taka operacje ) z tym ze mazda (a na tych czesciach zbudowany jest ford probe) oferuje tylko jeden mocniejszy silnik ktory mozna przesczepic bez wikeszego trodu zamykajac sie w podanej kwocie jest to silnik KL-ZE (199kM silnik wychodzacy na przyklad w cronosach w japoni) niestety wcale nie jest to takie proste dostac taki silnik wraz z komputerem (bo tylko taki swap wchodzi w gre z przyczyn ktorych niechce mi sie opisywac) jakikolwiek Swap na inny silnik niz mazdowski to juz spora rzezba i koszta o ktorych wspomniales moga byc zdecydowanie wieksze
Pozdrawiam
Mozesz podac mi adres albo stronke do tej firmy co maja te silniki? One sa odrazu z komputerem czy tylko same silniki? Z gory DziekiQuaki pisze:doluz komputer doluz transport clo i podatek tlumaczenie dokumentow to wyjdzie ci razem kolo 1700-2000$(przy dobrym ukladzie) do tego robocizna w polsce i powyliczeniu wychodzi? sam policz 5950-7000 Pln + robocizna minimum 500Pln (a do tego nie wiesz w jakim stanie dostaniesz motor ja znam firme co sprowadza takie silniki ale cena z gwarancja to 2500$ (w stanach + wysyłka do Polski)
Pozdrawiam