Uwaga. Informuję, że z dniem 09.08.2024 Stowarzyszenie Ford Probe Klub Polska zostało zamknięte i przekształciło się w Ford Probe Klub Polska. W działaniu forum nic się nie zmieni.
Virtual tuning PROBE !!!!
- wingerman
- Klubowicz
- Samochód: Probe 3.0L
Simones masz racje przegapilem sprawe odbicia HUD .
CO do soczewek to chce mi sie narazie ich robic, moze jak sie bede nudzil to zrobie poki co mozesz smialo kombinowac Moze sie skusze na zamkniecie lampek i wstawienie mikrosoczewek w rzedzie.
Robert masz racje mnie tez ten tyl nie teges... ale co zrobic z tylem II gen. (jesli nie chce sie zalozyc lotki toz to tylko II gen
PS. Teraz sie zacznie
CO do soczewek to chce mi sie narazie ich robic, moze jak sie bede nudzil to zrobie poki co mozesz smialo kombinowac Moze sie skusze na zamkniecie lampek i wstawienie mikrosoczewek w rzedzie.
Robert masz racje mnie tez ten tyl nie teges... ale co zrobic z tylem II gen. (jesli nie chce sie zalozyc lotki toz to tylko II gen
PS. Teraz sie zacznie
Rowy dla rowerzystow.
I gen 90r. LX 3,0L V6
... a mi sie wlasnie to widzi - taki zgrabny tyleczek, a nie barek na drinki - jeden warunek - tylne lampy no i zderzak musza byc ciekawe, oryginalne no i drapiezne, wtedy nie bedzie tez strasznej monotonii, a zderzak oczywiscie nawiazujacy do przodu, ale tez niech ma swoja strone medalu Taka ja mam wizje...Robert pisze:Żeby nie było, że krytykuję: bardzo mi się podoba, ale z tyłu łyso...
Wingera chyba juz zgarnal Ford, bo cos sie nie odzywa
EDIT: ...o jeszcze jestes wsrod nas ...uufffffff... THANKS GOD! ale martwi mnie Twoj brak czasu na ten talent, a moze cos rzezbisz na boku np. dla Bugatti? BTW czyzbym wyczuwal jakies nawiazanie do Veyrona?
Chetnie bym pokombinowal, ale sa 2 problemy: 1. czas, 2. obsluga softu graficznego (to drugie wynika chyba z pierwszego). też skoro nie masz nic przeciwko to bede chociaz tu wylewal swoje wizje
- Ronin
- Galeria: viewtopic.php?t=7575
]wingerman pisze:Moze sie skusze na zamkniecie lampek i wstawienie mikrosoczewek w rzedzie.
PS. Teraz sie zacznie
Jak soczewki to tylko w otwieranych "oczkach". Osobiście żadnych innych nie widzę. Światła tylne zostawiłbym z USA A zderzak tylni zrobił podobnie jak przedni. I wsio Tył wcale nie jest łysy - muscle car nie może być obwieszony jak nie powiem co
Probe 2.5 V6 MTX USA 97r
Young men - enjoy with Your youth...
- Bogdan9999
- Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
- Galeria: viewtopic.php?t=7485
- Robert
- Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
- Galeria: viewtopic.php?t=6900
- Kontakt:
Zlikwiduj jeszcze klamki (otwierany wyłącznie z pilota), zdejmij znaczek Ford z maski i zamaż Probe na szybie, bo to jest coraz bardziej "prawie jak", ale już nie Probe
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: Lekcja 1 (bardzo krótka) i Lekcja 2 (krótka)
'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade
- Drzymek
- Samochód: Probe GT 92
- Galeria: viewtopic.php?t=5501
- wingerman
- Klubowicz
Nie wiem czy zbytnio nie rozpedzilem z tym Carbonem.
Wystarczy.
michal0208, mbk3, Drzymek i reszta dajcie tu wasze virtualne tuningi.
Drzymek
Wystarczy.
michal0208, mbk3, Drzymek i reszta dajcie tu wasze virtualne tuningi.
Drzymek
Zdaje sie ze niedziela minela. i miales nas zasypac.Poczekajcie do weekendu, to Was zasypie moim Virtual Tuningiem
Rowy dla rowerzystow.
I gen 90r. LX 3,0L V6
- michal0208
- Galeria: viewtopic.php?t=5494
- Basf_Wrocław
- Samochód: R4 94
- Galeria: viewtopic.php?t=5626
- kosmita
- Galeria: viewtopic.php?t=8651
- Ronin
- Galeria: viewtopic.php?t=7575
Z tym karobonem to Cię Winger poniosło . I szkoda że bez otwieranych oczek . Ale respect za wyobraznię i umiejęności
Ciekawy body Kitt . Gdybym miał robić jakiś tuning wizualny w moim Probku to na pewno podłapałbym to poszerzenie - wygląda miodzio
Ciekawy body Kitt . Gdybym miał robić jakiś tuning wizualny w moim Probku to na pewno podłapałbym to poszerzenie - wygląda miodzio
Probe 2.5 V6 MTX USA 97r
Zgadzam sie calkowicie z tym!Ronin pisze:Z tym karobonem to Cię Winger poniosło . I szkoda że bez otwieranych oczek . Ale respect za wyobraznię i umiejęności
Ciekawy body Kitt
Basf to jest na bazie oryginalnego Probka, albo nie sledziles od poczatku zmian, albo nie czaje o co Ci chodzi. - EDIT: spozniony komentarz.
Teraz bez wzgledu na to, na ile sie to przyda, a jesli to w jakim stopniu przedstawie dekalog zmian jakie nasunely mi sie studiujac ten projekt:
1. Wedlug mnie przod jest ciut za szeroki w stosunku do tylu (albo poszerzylbym tyl albo odwrotnie).
2. Z carbonowa maska bym poczekal (niech concept bedzie w wersji base, co nie znaczy ze nie moze to byc jakis urzekajacy kameleon, czy np. mat).
3. Lampki "trendy" ale mimo wszystko jestem ciekaw jak by sie wysowane - (badz co badz juz znak rozpoznawczy i tradycja) ale tym razem soczewki w tym komponowaly!
4. Halogeny tez by sie przydaly (pod warunkiem, ze niezburzylyby piekna tego zderzaka).
5. Wycieraczki z epoki kamienia lupanego w stosunku do reszty zamienilbym na... pojedyncza Valeo Silencio.
6. Moze jakies delikatne "skrzela" na nadkolach.
7. Na tym golym dachu moze z tylu rekinka od nawigacji lub/i wlocik o niezbyt ostrych kantach (opcja szczegolnie dla mniej lubiacych piekno prostoty).
8. Mniejsze lusterka np. na 2 cienkich ramionach.
9. Lambodoory!
10. Zajac sie tylkiem
a poza tym to... dlaczego ja nie mam mozliwosci sie tak pobawic
Wingerowi gratulujemy III gen. ... Oby nie spoczal na laurach
- Basf_Wrocław
- Samochód: R4 94
- Galeria: viewtopic.php?t=5626
- Robert
- Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
- Galeria: viewtopic.php?t=6900
- Kontakt:
Przecież są!Simones pisze:9. Lambodoory!
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: Lekcja 1 (bardzo krótka) i Lekcja 2 (krótka)
'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade
- wingerman
- Klubowicz
II gen juz mamy (lub III) kto jak woli
Ponizej wstawiam Igen... jest po extreme tuningu, wiec nie zalaczam fotki samochodu jednego z naszych forumowiczow, ktory poslozyl jako baza.
[EDIT] Coz widze ze pojawily sie obiekcje...
- czy to Probe?
wiec nizej Probek przed ekstremalna metamorfoza
PS. Zdjecie pochodzi z naszej Galerii, wiec nie gadac mi tu, ze rejestracja niezamazana.
Ponizej wstawiam Igen... jest po extreme tuningu, wiec nie zalaczam fotki samochodu jednego z naszych forumowiczow, ktory poslozyl jako baza.
[EDIT] Coz widze ze pojawily sie obiekcje...
- czy to Probe?
wiec nizej Probek przed ekstremalna metamorfoza
PS. Zdjecie pochodzi z naszej Galerii, wiec nie gadac mi tu, ze rejestracja niezamazana.
Ostatnio zmieniony 2006-04-03 19:06 przez wingerman, łącznie zmieniany 2 razy.
Rowy dla rowerzystow.
I gen 90r. LX 3,0L V6
- SieMA
- Galeria: viewtopic.php?t=5617
- kosmita
- Galeria: viewtopic.php?t=8651
- wingerman
- Klubowicz
Chopy.... samochod zostal troche poszerzony co dalo mozliwosc zaokraglenia przedniego zderzaka. I jak widac (mam nadzieje bo gdy dodalem te refleksy swietlne to troche sie schowalo:) ) ma rowniez podniesione poszerzenia blotnikow lekko nad maske. Jesli chodzi o przod to wszystkie te zmiany doprowadzily (hehe... same ) so zaokraglen.
Rowy dla rowerzystow.
I gen 90r. LX 3,0L V6
-
- Klubowicz
- Samochód: 3.0 V6 LX '90, 2.2 GT '92
- Galeria: viewtopic.php?t=7746