Ronin pisze:Z tym karobonem to Cię Winger poniosło

. I szkoda że bez otwieranych oczek

. Ale respect za wyobraznię i umiejęności
Ciekawy body Kitt
Zgadzam sie calkowicie z tym!
Basf to jest na bazie oryginalnego Probka, albo nie sledziles od poczatku zmian, albo nie czaje o co Ci chodzi. - EDIT: spozniony komentarz.
Teraz bez wzgledu na to, na ile sie to przyda, a jesli to w jakim stopniu przedstawie dekalog zmian jakie nasunely mi sie studiujac ten projekt:
1. Wedlug mnie przod jest ciut za szeroki w stosunku do tylu (albo poszerzylbym tyl albo odwrotnie).
2. Z carbonowa maska bym poczekal (niech concept bedzie w wersji base, co nie znaczy ze nie moze to byc jakis urzekajacy kameleon, czy np. mat).
3. Lampki "trendy" ale mimo wszystko jestem ciekaw jak by sie wysowane - (badz co badz juz znak rozpoznawczy i tradycja) ale tym razem soczewki w tym komponowaly!
4. Halogeny tez by sie przydaly (pod warunkiem, ze niezburzylyby piekna tego zderzaka).
5. Wycieraczki z epoki kamienia lupanego w stosunku do reszty zamienilbym na... pojedyncza Valeo Silencio.
6. Moze jakies delikatne "skrzela" na nadkolach.
7. Na tym golym dachu moze z tylu rekinka od nawigacji lub/i wlocik o niezbyt ostrych kantach (opcja szczegolnie dla mniej lubiacych piekno prostoty).
8. Mniejsze lusterka np. na 2 cienkich ramionach.
9. Lambodoory!
10. Zajac sie tylkiem
a poza tym to... dlaczego ja nie mam mozliwosci sie tak pobawic
Wingerowi gratulujemy III gen.

... Oby nie spoczal na laurach