Witam
Wedłóg mnie to dzień trzeba poświecić jesli jestes laikiem, naj prościej to się sam
zorjentój gdyż trzeba całe sanki opuscić czyli silnik w dół więc jak wiesz nie ma zbyt dużo miejsca pod maską i wszystko od góry nad skrzyną trzeba wyciągnać.Ciężko mi opisać co trzeba zrobic, w probe swoim nie wymieniałem(
naszczęscie 
).Musisz wiec po pierwsze rozpiąc akumulator,wyciągnąć obudowe filtra powietrza,
niewiem jak z przewodami od chłodnicy ale prawdopodobnie mogą byc za krótkie przy opuszczaniu,cięgła od lewarka zmiany biegów,drążek układu kierowniczego od maglownicy,rozrusznik wyjąć,wiązke elektryczną rozpiąć od skrzyni i część od silnika aby przy opuszczeniu nic nie urwać,nastepnie poluzowac śrube od półosi,poluzować delikatnie śruby od sanek,podlewarować samochód od stronu kierowcy zdjąc piaste,amortyzator,Końcówke drązka od piast,abes, aby nic nie przeszkadzało,wyjąć półosie od kierowcy,podstawic lewarek drugi pod skrzynie,odkrecic poduszke.Delikatnie opuscić skrzynie, lecz nie do końca niech będzie podparta,wypiąć drugą
pułoś, nie wyciągając jej gdyż nie ma takiej potrzeby,odkręcić śruby mocujące skrzynie z silnikiem.Teraz trzeba opuscić sanki z silnikiem i wyjąć zkrzynie biegów(samemu będzie ciężko bardzo).Nastepnie odkrecić docisk i wyjąć tarcze sprzęgłową od silnika.Przy montowaniu drugiej tarczy sprzęgłowęj pamietać o dobrym ustawieniu jej w docisku przed skręceniem gdyż przy silniku po srodku odworu od docisku jest łozysko małe i wałek od skrzyni musi przejsc przez tarcze i wpasować w to łożysko.Zalecana też wymiana łożyska oporowego

.Po wpasowaniu skrzyni od nowa to samo tylko od tylu co chodzi o sładanie i na koncu nie zapomniec odpowietrzyć wysprzęglik od sprzęgla

nie jest to łatwe ale do wykonania:).Trzeba mieć kanał i kolege do tego.Mam nadzieje, że w miare dokładnie i zrozumiale to napisalem

Pozdrawiam