tylko napiszcie mi wstępną cene

dlamnie wszystkie sa ok no poza tym drugim, ładny jest ten pierwszy i trzeciRX pisze:Witam,
http://probeaddiction.com/gaugeoverlays.htm
Pierwszy od góry - chyba światowy standard jeśli chodzi o indiglo do Probe i na takie bym się pisał, bez cudowania, bo jak większość tematów pokazuje - jak się zacznie mieszać to temat upada.
Pzdr.
Szymon jak już pisałem tarczki są super te co przedstawiłeś, te do proba mogą być takie same, są badzo lekkie, cyfry i napisy sa bardzo dobrą czcionką zrobione, do tego jeszcze te delikatne kreski na około i wystarczy. Tarcze owczywiście czarne podświetlenie czerwone ale to białe nie jest złe. Czcionka probe jest troche zaciężka dla mnie troche nie pasuje do stylistyki wnętrza.Simones pisze:Tak wiec prosze, zeby kazdy (szczegolnie Ci ktorzy zamierzaja predzej czy pozniej kupic w tej firmie zegary do Probe) zaczeli pisac cos w stylu: "Mi zalezy najbardziej na: czarnym kolorze tarczy, zeby czcionka byla taka a taka, zeby wyskalowanie predkosciomierza w moim modelu bylo do..." itd. itp. Na koncu proponuje zdecydowac demokratycznie czyli wiekszoscia glosow, ktory wzor chcemy i ewentualnie jeszcze moze sprobowac jezeli bedzie az taka rozbieznosc, chec oraz potrzeba cos wyposrodkowac.
Prosze o to dlatego, ze w ten sposob najlatwiej bedzie nam wybrac rozwiazanie zadowalajace wszystkich no i czas wkoncu, aby zrodzila sie konkretna i realna wizja naszych zyczen i marzen co do wygladu jakze waznego elementu w kazdym aucieJa osobiscie jako autor tej prosby wypowiem sie na koncu, poza tym jestem otwarty na wszystkie propozycje, choc mam 2 swoje typy